Waarom naar Fysiotherapie Janneke Janssen


U bent hier op het juiste adres als U op zoek bent naar praktische en resultaatgerichte zorg. Tijdens mijn werkervaringen op verschillende gebieden binnen de fysiotherapie, ben ik er achter gekomen hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Dit is dan ook mijn uitgangspunt. Bij persoonlijke aandacht gaat het onder andere om:

 • burJuiste voorlichting
 • Ter zake doende informatie
 • Kwaliteit
 • Optimale zorg
 • Persoonlijke interesse in de mens

Mijn werk behoort tot de holistische benadering. Dat betekent dat ik naar de gehele mens kijk en niet alleen naar de klacht.
Bij Fysiotherapie Janneke Janssen wordt U behandeld door 1 fysiotherapeut.

Wat kunt U verwachten?

 • Voor veel mensen is het best een stap om hulp te zoeken. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat U zich snel op uw gemak voelt.
 • De holistische benadering vind ik een maatstaf voor mijn manier van behandelen.
 • Kwaliteit van behandelen staat voorop.
 • Ik ben een voorstander van een goede samenwerking met de reguliere gezondheidszorg.
 • Overleg met overige behandelaars.
 • Dat alles alleen met uw uitdrukkelijke toestemming!

Fysiotherapie Janneke Janssen is gevestigd in Nijmegen (Willemskwartier), Gelderland, dichtbij Wijchen en Beuningen. Een goede keus als het gaat om sportfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, revalidatie, massage, sportblessure, werkplekonderzoek, reïntegratie, zitvolleybal, Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), Sport Medisch Centrum (SMC)- St. Maartenskliniek, holistische benadering, actieve oefentherapie, werkgerelateerde klachten, medical taping en DTF.