Disclaimer


 

Ik besteed de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van mijn website. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatie onjuistheden bevat dan aanvaardt Fysiotherapie Janneke Janssen geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van, of in verband met, het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Bepaalde hyperlinks (verwijzingen buiten het webadres van deze site) in mijn site brengen u naar sites van derden, waarbij de eigenaar van de fysiotherapiepraktijk geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie.

De informatie op deze website is bedoeld voor iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar gezondheid en welzijn.
Uiteraard vervangen de adviezen geen medische behandeling.

Ga bij twijfel op tijd naar de huisarts.

Video met complimenten

Fysiotherapie Janneke Janssen is gevestigd in Nijmegen (Willemskwartier), Gelderland, dichtbij Wijchen en Beuningen. Een goede keus als het gaat om psychosomatische fysiotherapie, burn-out, slaapproblemen, aanhoudende lichamelijke klachten, stress gerelateerde klachten, persoonlijke benadering.